Cultura i festes

El diumenge 10 de desembre se celebrarà la tradicional fira centenària de Santa Llúcia. La primera activitat serà l'esmorzar popular amb productes locals amb la col·laboració dels Carreteres del Lluçanès a la plaça de la Roca Xica. Durant tot el dia hi haurà la concorreguda exposició de bestiar, maquinària agrícola, automoció, a més de firaires i parades d'artesans al centre històric.

A més a més, al llarg de la jornada hi haurà activitats com el concurs d'escultures amb motoserra o la demostració de ferrar cavalls, volteig o passejos amb ponis. A 2/4 de 12, a la plaça de l'Església, els lluçanencs Subi i Anna explicaran el conte dibuixat 'Un tresor al Lluçanès'. En aquest conte s'expliquen les dues rutes agroalimentàries del Lluçanès: La ruta del pa i la ruta de la llet.

Una altra de les vessants de la Fira de Santa Llúcia són les jornades tècniques. El dimecres 13 a la tarda es durà a terme la taula rodona 'Posant en valor els productes locals a través dels restaurants de proximitat'. La taula estarà moderada pel gastrònom Pep Palau.Consulta la programació de les jornades aquí.

I en aquest enllaç us podeu descarregar la programació completa de la Fira de Santa Llúcia 2017.

 20171210 CARTELL FIRA SANTA LLUCIA 2017 GALL

Comparteix

Menú

Inici

El municipi

Turisme

Comerç

L'Ajuntament

Regidories

Serveis

Consistori virtual

Actualitat