Cultura i festes

El cap de setmana del 14 i 15 d'octubre Prats celebra la Festa Tocats pel Bolet amb degustacions, tallers, parades o la caminada

L'Ajuntament de Prats de Lluçanès i la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats de Lluçanès han farcit d'activitats relacionades amb el món boletaire el cap de setmana del 14 i 15 d'octubre. La festa s'aixopluga sota el nom de Tocats pel bolet i conté una programació familiar i per a tots els públics.

Les activitats comencen dissabte al matí amb el taller Guarnim-nos com bolets, d'elaboració de màscares i barrets. A la tarda, Julita Solanellas farà un taller de conserva de Bolets i a les 6 de la tarda, els gegants de Prats sortiran a buscar Bolets pels carrers de Prats. L'activitat principal serà a partir de 2/4 de 8 de la tarda, on els establiments alimentaris de la població oferiran degustacions. L'àpat anirà acompanyat de la música dels locals 71 i mig i Ferran Soler.

L'endemà diumenge 15, la tradicional caminada popular de la Unió Excursionista Prats s'uneix a la iniciativa, i enguany recorrerà per les fonts del municipi. També, el mercat dominical, aquell qui tingui bolets hi podrà fer parada. A les 11 del matí, es farà l'activitat familiar Coneixem els bolets amb el Cel·lí.

Durant tot el cap de setmana, les botigues oferiran preus de tardor, activitats, promocions i aparadors "tocats pel bolet". També, els bars i restaurants del municipi oferiran plats i menús del bolet.

Aquesta activitat ha sorgit després d'anys de no organitzar-se La festa del bolet. La nova iniciativa neix amb la voluntat de recuperar la festa, però amb un altre caire, amb la d'oferir un valor afegit al món del boletaire.

20171014 festa del bolet 2

20171014 festa del bolet 3

Comparteix

Menú

Inici

El municipi

Turisme

Comerç

L'Ajuntament

Regidories

Serveis

Consistori virtual

Actualitat