Economia

Clàusules Terra. Els serveis públics de consum al teu costat.

clausula terra banner

L’alcalde i regidor d’Hisenda, Isaac Peraire, ha explicat durant el ple celebrat aquest dimecres, 16 de desembre, que el pressupost municipal inicial per a l’any que ve és de 2.067.795’91 euros, similar al pressupost inicial previst per aquest 2015, i que regularitza i dignifica els sous al personal de l’Ajuntament, gràcies a la disminució de les retribucions de l’alcalde i les regidores i neixen partides com la de suport a la creació d’ocupació i un fons de contingència.

S’aprova el pressupost de l’Ajuntament de Prats pel 2016

Per resolució d’Alcaldia de data 23 de desembre de 2014 i després de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el passat 8 de gener, s’aproven les bases i la convocatòria de personal per a la neteja, tècnic auxiliar de turisme i peó de brigada dins els Plans d’Ocupació finançats per la Diputació de Barcelona.

Convocatòria de tres places de feina a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès

Una cinquantena de persones representants de diverses associacions i entitats de Prats de Lluçanès han assistit el passat dilluns 23 de febrer a la presentació de la nova normativa relacionada amb l’Impost sobre Societats a la Sala Cal Bach. Una regulació implementada pel Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, encapçalat per Cristóbal Montoro, i que ja és aplicable a l’exercici actual iniciat el passat 1 de gener de 2015.

Presentació de l’Impost sobre Societats per entitats sense ànim de lucre a la Sala Cal Bach

Després de la congelació d'impostos de l'any passat, aquest any l'equip de govern va una mica més enllà i abaixa l'impost de circulació passant d'una taxa del 2% al 1,95% i abaixa també la part municipal de l'IBI del 0,89% al 0,87%, a la vegada que es mantenen tota la resta d'impostos i taxes.

S'abaixarà l'impost de circulació i l'IBI i es congelaran la resta d'impostos

Menú

Inici

El municipi

Turisme

Comerç

L'Ajuntament

Regidories

Serveis

Consistori virtual

Actualitat