Comunicació i noves tecnologies

És un guardó que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) als webs municipals.

infoparticipa 2016 banner

Curs-iniciacio-fotografia-casal-jovent-2016

Curs d'iniciació on aprendrem nocions bàsiques d'il·luminació i composició.

A finals del passat mes de gener, l’empresa Telefònica va iniciar els treballs d’estesa de fibra òptica entre les antenes de la Caseta i el dipòsit d’aigües del nostre municipi.

S’estén la fibra òptica entre dues de les antenes principals a Prats de Lluçanès

Amb un 92’31% de la puntuació, l’Ajuntament de Prats va rebre per tercer cop consecutiu el Segell Infoparticipa que acredita la qualitat de la comunicació pública i la transparència de l’administració en una certificació emesa a partir de l’informe elaborat per l’equip avaluador del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès rep per tercer cop consecutiu el Segell Infoparticipa que acredita la transparència

El web de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha estrenat el Portal de Transparència, un espai on es mostren diversos documents i dades per a una millor informació al ciutadà. El nou apartat del web municipal, al que es pot accedir des de transparencia.pratsdellucanes.cat i des d’una pestanya habilitada a la pàgina principal de www.pratsdellucanes.cat, ofereix dades actualitzades sobre la informació institucional i organitzativa, normativa i actes jurídics, contractació, informació econòmica i convenis i subvencions, entre d’altres.

Nou portal de transparència de l’Ajuntament de Prats que  aposta per la transparència i la participació ciutadana

Menú

Inici

El municipi

Turisme

Comerç

L'Ajuntament

Regidories

Serveis

Consistori virtual

Actualitat