Salutació de l'alcalde

 

Isaac Peraire i Soler - Alcalde de Prats de LluçanèsHola!

Benvinguts al Prats de Lluçanès virtual! Un portal web que vol ser una eina que serveixi doblement: per una banda a la gent del poble, i per l'altra a tothom qui el vulgui conèixer i visitar.

Així, aquí trobareu tot el relacionat amb l'activitat de l'Ajuntament, des de la seva composició, passant per les actes de Plens, a poder fer tràmits en línia i llegir les notícies i butlletins publicats. També podeu trobar-hi, doncs, recursos turístics, rutes d'interès, allotjament o les festes que celebrem al poble.

Un poble, Prats de Lluçanès, de la comarca del Lluçanès, amb projecció de futur, amb un teixit comercial potent, unes tradicions incomparables, un patrimoni històric mereixedor d'elogis, un entorn natural a mantenir i potenciar, que sumat amb el potencial de la resta dels pobles de la comarca del Lluçanès, amb la transhumància, la bruixeria i el romànic, com a exemples d'eixos vertabredors d'un territori que cal preservar i conèixer.

Pradencs, pradenques i gent d'arreu, que gaudiu d'aquesta web, de les xarxes socials que l'acompanyen i del poble de Prats de Lluçanès!

 

Isaac Peraire i Soler

Alcalde de Prats de Lluçanès

 

 

Comparteix

Contacta amb l'alcalde


Menú

Inici

El municipi

Turisme

Comerç

L'Ajuntament

Regidories

Serveis

Consistori virtual

Actualitat