Comerç

Del 20 al 26 de març, ves a comprar amb la teva bossa i entra en el sorteig d'una panera de productes dels establiments associats a la UBIC i un val per un àpat al Restaurant Cal Baumer.

setmana comerc banner

Aina Arboix, Mercè Coll i Adrià Davins han estat els encarregats d’avaluar els dissenys dels aparadors de #NadalPrats d'enguany. 

aparadors nadal 2016 banner

El diumenge, 24 de juliol, tindrà lloc una nova edició de la Fira de Sant Jaume en què el comerç es el protagonista. A més de parades d'artesans, productes del Lluçanès, firaires, entitats, botigues al carrer i mercat, es comptarà amb animació infantil, la 26a Festa Bastonera i havaneres, cançó de taverna, sons cubans i cremat amb Els Cremats. A més, a la vigília de la Fira es recupera la Mostra Gastronòmica del Lluçanès sota el nom de TastaQMarca i que comptarà amb la presència del xef revelació de la tele, Marc Ribas.

Fira de Sant Jaume 2016 a Prats de Lluçanès

La Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) i l’Ajuntament de Prats de Lluçanès organitzen una nova edició del concurs d’aparadors que enguany arriba a la 36a edició.

El concurs d’aparadors de Nadal de les botigues i comerços de Prats arriba a la 35a edició

El xàfec a mitja tarda no va evitar que centenars de persones sortissin al carrer per gaudir de la quarta edició de l’Obrim de nit en què la música va ser l’eix central de la festa del comerç a Prats de Lluçanès.

Multitud d’assistents consoliden l’Obrim de Nit amb un inici marcat per l’aigua

Menú

Inici

El municipi

Turisme

Comerç

L'Ajuntament

Regidories

Serveis

Consistori virtual

Actualitat